Förskollärare till Fyrklövern

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker 3 förskollärare till Fyrklövern.

Vi söker dig som vill arbeta i team tillsammans med rektor, pedagogisk utvecklare och nuvarande personal. Vi är just nu i en utvecklingsfas där pedagoger och pedagogiska utvecklare arbetar med att utveckla lärmiljöerna och arbeta vidare med vårt pedagogiska synsätt. Vi vill genom detta verka för att för att ge barnen de bästa förutsättningarna för lärande och utveckling. För att genomföra och driva utvecklingen arbetar vi bland annat i nätverk inom lärmiljöer, matematik samt lägger stor vikt vid barnens språkutveckling. Vi ser fram emot att få utveckla Fyrklöverns verksamhet tillsammans med dig som en del av vårt team.

Förskolan har en viktig roll i verksamhetsområdet och vi arbetar mycket med språk och kultur som bas i vårt uppdrag. Det är en givande och intressant miljö att arbeta inom som varje dag ger oss feedback på att vi utför ett viktigt och utvecklande uppdrag. När vi på Fyrklöverns förskola ska erbjuda utbildning utgår vi mycket utifrån barns lek och intressen. Vi strävar efter att skapa lärmiljöer och arbetssätt som främjar barns lekförmågor. Barnens språkutveckling stimuleras i den dagliga verksamheten genom bland annat sång, ramsor, sagor, samtal, TSS (tecken som stöd) och bilder. Vi arbetar även för att väcka barnens intresse för matematik och ge dem möjligheter att utveckla sina matematiska förmågor.

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som förskollärare kommer du tillsammans med rektor och pedagogisk utvecklare att ansvara för att leda och utveckla den pedagogiska verksamheten och förskolans systematiska kvalitetsarbete som ska leda till att vi uppnår läroplansmålen. I uppdraget ingår det att kunna hålla pedagogiska diskussioner och nätverk för utveckling på förskolan, även utanför sin avdelning då vi gärna ser att kunskap och kompetens sprids och utvecklas. Vi ser positivt på samverkan mellan förskollärare från olika avdelningar så att Fyrklövern blir och är en helhet. Det är viktigt att utbildningen håller en hög kvalité varför vi ser det som viktigt att du kan dokumentera och formulera barns utveckling i text.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare enligt skollagen. Det är meriterande om du har vidareutbildat dig inom språkutveckling, specialpedagogik och/eller har erfarenhet av att arbeta med barn som har annat modersmål än svenska. Vidare är det meriterande om du har kunskap om barn i behov av stöd inom NPF-området (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket.

Den vi söker som kollega på Fyrklövern är lyhörd, professionell, flexibel och har närhet till glädje. Du är strukturerad och tydlig i din kommunikation med kollegor, barn och vårdnadshavare.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-06-01
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1005145

Gör ansökan

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.