Samordnare för verkställighet av LSS insatser

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som Samordnare för verkställighet av LSS insatser arbetar du med biståndsbedömda insatser i samverkan med myndighetsutövande socialsekreterare. Arbetet utgår från ett holistiskt perspektiv med individens behov i centrum.
Att hålla god kvalité i ditt dagliga arbete samt att samverka med både interna och externa samverkansparter och hitta nya sätt att möta medborgarna i Åstorps kommun på är en självklar del i ditt arbete. Du arbetar både självständigt och strukturerat genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete väl. Du är lugn, stabil och har förmågan att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppstår i det dagliga arbetet. Du har en problemlösande analysförmåga, Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus.

Behov av insats i form av kontaktperson ansöks hos socialförvaltningen och beviljas via bistånd till både barn och vuxna. En kontaktperson kan exempelvis fungera som en avlastning till föräldrar alternativt öka möjligheterna till en stimulerande miljö för den beviljade personen. Vid beslut om en insats från socialtjänsten träder samordnarens roll in för att verkställa detta genom eventuell rekrytering och övriga administrativa uppgifter. Du kommer att ingå i enheten Assistans och tillsyn inom Åstorps kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och har erfarenhet från socialtjänsten. Som Samordnare för verkställigheten är du är spindeln i nätet mellan handläggare, individen och rekryterad medarbetare för uppdraget.

- B-körkort

- Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Intervjuer kommer att ske löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1136848

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för en anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.