Sommarvikarier inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje.

Du som arbetar inom vård och omsorg under sommaren 2023 hos oss, har möjlighet att få en bonus under sommarperioden. För att ersättning ska utgå ska du som timvikarie arbeta minst 75% under en sammanhängande 6 veckors period eller längre.

Extra beloppet är baserat på heltid:
• 6 veckor 3000 kr
• 7 veckor 3500 kr
• 8 veckor 4000 kr
• 9 veckor 4500 kr
• 10 veckor 5000 kr

Är du pensionär och vill arbeta inom vård och omsorg? Vi erbjuder pensionärer 100% lön för 80% arbete en hel period.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Inom Socialförvaltningen är vårt huvuduppdrag att arbeta med människor i behov av stöd, hjälp och omvårdnad för att hantera sin vardag. Under sommaren, framförallt perioden veckorna 23-34, har vi behov av duktiga, engagerade vikarier till de olika verksamheterna. Tjänsterna vi söker personal till innefattar:

• Hemtjänst
• Särskilt boende
• LSS
• Personlig assistans

Alla arbetsroller innebär varierande arbetstider, med tider förlagda dag, kvällar och helger. Vi har även behov av nattpersonal till vissa tjänster. Uppdrag och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på inom vilken verksamhet du kommer att sommarjobba. Svara gärna på enkäten som inleder ansökan så får vi snabbt en bild av vilka tider du kan vara en del av våra verksamheter.

Introduktion för arbete som sommarvikarie sker innan semesterperioderna startar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom vården, men det är inget krav på alla enheter. Att du har erfarenhet av att jobba i ett serviceyrke ser vi som mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att som person är du engagerad, intresserad av andra människor och ödmjuk.

Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, då du bland annat kommer att dokumentera i vårt verksamhetssystem.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta.
För arbete i hemtjänsten så krävs också körkort för manuell bil.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-06-05

Schema erbjuds vid anställningen och gäller främst veckorna 23-34.

Ansökan

Referensnummer:   C121052

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
För arbete i norra kommundelen är ingångslönen 160 kr/ tim outbildad
och 170kr/ utbildad undersköterska.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vid en eventuell anställning behöver du lämna ett utdrag ur belastningsregistret till Malung-Sälen kommun. Se gärna till att du vid intervjutillfälle har detta med dig. Du beställer detta själv via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och kuvertet måste vara oöppnat när det överlämnas till oss.

Intervjuer sker fortlöpande. Vänta därför inte med din ansökan, utan skicka in din intresseanmälan med information om dig och varför du skulle passa som vikarie hos oss.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.