Lärare Svenska som andraspråk/Svenska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en lärare i Svenska som andraspråk/Svenska till CFL i Söderhamn.

Arbetsuppgifter

Vi planerar att göra ett mitterminsintag i mars och söker därför en lärare i Svenska som andraspråk/Svenska för kurser inom grundläggande vuxenutbildning i Svenska som andraspråk. Du är trygg i din yrkesroll och van att jobba i arbetslag. Du är nyfiken på vuxenutbildning och CFL Söderhamn och ser detta som en möjlighet att lära känna verksamheten. Eventuellt finns möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet för Svenska som andraspråk alt. Svenska. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-03-15

Tidsbegränsad till: 2021-05-31

Ansökan

Referensnummer:   A999672

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!