Lokalutvecklare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill DU vara med och utveckla organisationen Regionfastigheter? Då har vi den perfekta utmaningen för dig.

Vi söker två lokalutvecklare till vår Regionsfastighetsorganisation i Region Kronoberg, med placering på Centrallasarettet i Växjö.

Vi på fastigheter ansvarar för förvaltning och drift av Region Kronobergs samlade fastighetsbestånd samt genomförande av byggprojekt. Fastighetsbeståndet omfattar ca 290 000 kvm. Vårt övergripande mål är att tillhandahålla ändamålsenliga och driftsäkra vårdlokaler. Sammanlagt är vi cirka 80 medarbetare, som är placerade på lasaretten i Växjö och Ljungby. Vi har ett öppet och engagerat klimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Lokalutvecklarens uppgift är att är att fånga upp och identifiera Region Kronobergs behov, och översätta dessa till krav på lokaler och förmedla vilka konsekvenser som uppstår. Lokalplanering är en kreativ process som ställer krav på nytänkande från ide till färdigt projekt. Projekten rör allt från mindre verksamhetsanpassningar till större ny- och ombyggnationer.

Arbetet bedrivs i projektform där vi arbetar i team. Vi arbetar i ett digitalt systemstöd PTS (program för teknisk standard) i de olika skedena i byggprocessen. Du är här en viktig länk mellan verksamheterna och deras behov, styrande regelverk och alla övriga aktörer i projekten. Du samarbetar, planerar och genomför möten med vårdens representanter och arkitekter. I vissa delar av projektet är det lokalutvecklaren som leder och ansvarar för arbetet och är den som utreder och analyserar vad som behöver förändras.

Ditt uppdrag innebär även att du håller dig uppdaterad inom områdena logistik, patientsäkerhet, arbetsmiljö, vårdhygien, god vård samt har en omvärldsbevakning i utvecklandet av framtidens vårdlokaler. Din roll är att beakta detta för alla yrkesgrupper och besökare som kan tänkas beträda lokalerna och de logistiska samband och vårdflöden som finns.Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning/universitetsutbildning inom hälso-och sjukvård eller utbildning inom byggnadsutformning. Du har flerårig erfarenhet av arbete inom vården alternativt tidigare arbete med lokalutformning.

Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, är strukturerad och intresserad av att samordna och leda förändringsarbete i arbetsgrupper. Du ska också vara handlingskraftig/kreativ och kunna omsätta tankar och idéer till verklighet och konkreta lösningar.

Du är självgående och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt så att arbetet blir klart inom satta tidsramar. Det är viktigt att du är lyhörd för verksamhetens behov och kan samarbeta med olika professioner och grupper.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kommer att säkerhetsskyddsklassas och förutsätter godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   RGS 56/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi planerar att hålla intervjuer 21 och 22 december.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.