jobb just nu!

Undersköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som undersköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete och dina arbetsuppgifter styrs i huvudsak av den äldres behov och önskemål.
Det innebär att som undersköterska hos oss arbetar du med fokus på individuell personlig omvårdnad där medicinska insatser utifrån den äldres behov ska utföras. Att vara medicin delegerad är en självklarhet då läkemedel eller stöd i hantering av läkemedel är av vikt för att den äldres behov ska vara tillgodosedda.Erfarenhet från att arbeta utifrån en vardagsrehabiliterande arbetssätt är meriterande då den äldre kan behöva stöd i det för att bibehålla eller stärka funktioner.
Som undersköterska hos oss arbetar du efter att ge personcentrerad vård och omsorg utifrån den äldres behov och du är en viktig del i våra äldres vardag. Genom att arbeta relationsinriktat med ditt kontaktmannaskap kommer du tillsammans med den äldre utforma genomförandeplan där den dennes behov och önskemål ligger till grund för ditt arbete. I arbetet ingår det att dokumentera i kommunens journalsystem och använda sig av it relaterade lösningar som e-signering för kvalitet och säkerhet.
Wesslandia strävar efter att vi tillsammans gör skillnad för våra äldre. Det innebär att vi alla både enhetschef, biträdande enhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut samt rehabassistent ska tillsammans med dig bidra till våra äldres välbefinnande.Wesslandia är med i heltidsresan vilket innebär att du är garanterad en heltidstjänst hos oss.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska är ett krav. Flexibilitet i schemaläggning är en förutsättning då Wesslandia är en stor arbetsplats där det är mycket viktigt att ha ett gott samarbete över hela enheten.
Vi ser det som en självklarhet att du är flexibel, lösningsfokuserad samt att du har ett gott bemötande. Erfarenhet från att ha arbetat med personer med demensdiagnos är meriterande.Vi ser gärna att du har erfarenhet att handleda elever då vi tar emot elever varje år. Kunskap och erfarenhet av it relaterade system ses meriterande då du både dokumenterar och signerar läkemedel i e-signering och i kommunens journalsystem. Du ska även vara aktiv i schemaläggning som sker i Timecare.
Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Ansökan

Referensnummer:   A967331

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.