Verksamhetscontroller för primärvård, psykiatri och rehabilitering

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av God och Nära vård.

Primärvård och rehabilitering/habilitering består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 Vårdguiden per telefon och en länsgemensam organisation med rehab- och habiliteringsverksamheter. Verksamhetens uppdrag är att tillgodose befolkningens behov av basal hälso- och sjukvård och rehabilitering/habilitering samt bidra till god hälsa. Specialistpsykiatrin bedriver specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med andra vårdgivare. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där arbetet är utifrån integrerade team, öppenvård och slutenvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan.

Som verksamhetscontroller har du en betydelsefull roll i verksamhetsområdets stab. Stabens uppdrag innebär stöd och service till verksamhetens chefer för att nå uppsatta mål, driva utveckling och skapa bra helhetslösningar med patienten i centrum. Viktiga områden är ekonomi, HR, handledning och utbildning. Staben består av controllers, HR och sekreterare men samverkar också med flera andra professioner såsom verksamhetsutvecklare. Inom controllerområdet är vi idag fyra personer som stödjer verksamheten.

Är du redo för din nästa utmaning? Vi ser framemot din ansökan!

Arbetsuppgifter

I din roll som verksamhetscontroller kommer du att fungera som ekonomikonsult och samarbetspartner till cheferna i styrningen mot uppsatta mål. I arbetet ingår uppgifter kring budget och verksamhetsplanering, uppföljning och analys, prognos och trendframskrivning, bokslut, ekonomiska utredningar och utvecklingsarbete. För att ge bästa möjliga stöd är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv och ser vikten av samarbete med övriga stödfunktioner.

Som verksamhetscontroller hos oss erbjuder vi dig ett intressant och omväxlande arbete!

Kvalifikationer

Vi ser att du har högskoleexamen med ekonomisk inriktning och gärna erfarenhet från kvalificerat ekonomi/controllerarbete. Tidigare erfarenhet från arbete i offentlig sektor ser vi som positivt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i vårt team är du initiativrik och ser möjligheter istället för hinder. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra såväl som självständigt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga samt är bra på att skapa goda relationer och bygga förtroende. Du har en analytisk förmåga med fokus på verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   PSC 90/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.