Vi söker engagerade undersköterskor till vårt nya boende Maglehill

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.
Maglehill är en nybyggd stadsdel och är beläget i den västra delen av Höör. Här finns vårt nybyggda särskilda boende för personer med kognitiv svikt och demenssjukdom. I närområdet finns villaområde och det pågår uppbyggnad av förskola, nattis, skola 1-6 samt idrottshall. Avståndet till järnvägsstationen är cirka 850 meter.
Det särskilda boendet Maglehill öppnade upp i januari 2024. På första plan finns avdelning 1 där korridoren är grön och symboliserar skog samt avdelning 2 med en blå korridor som symboliserar vatten. På andra plan finns avdelning gul som symboliserar ljus och avdelning 4 som symboliserar värme – det är till detta våningsplan som vi nu söker fler engagerande medarbetare så att vi inom kort kan erbjuda medborgaren möjligheten att flytta in!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med den enskilda medborgarens känsla av sammanhang. Du ska arbeta aktivt under dina arbetspass för medborgarens välbefinnande utifrån medborgarens dagsform. Du har en empatisk förmåga, arbetar funktions- och aktivitetsstödjande och har ett salutogent förhållningssätt. Det är medborgarens behov som styr vårt arbete vilket innebär att din inställning och ditt engagemang kommer vara av stor betydelse för hur dagarna blir.

Arbetet innebär sedvanliga vård- och omsorgsinsatser inom kommunal verksamhet, så som personlig omvårdnad, läkemedelsdelegering samt att aktivt dokumentera i vårt dokumentations- och hanteringssystem. Vi vill identifiera dina personliga styrkor, engagemang och kompetens och ta till vara dem genom att arbeta med ansvarsområden och ombudsroller. Vad brinner du för allra mest i vården och omsorgen för personer som har kognitiv svikt?
Hos oss är det viktigt att aktivt delta och medverka till ett bra arbetsklimat där vi hjälps åt i de vardagliga arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

- Du har:
- en avslutad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt skyddad yrkestitel. Har du dessutom vidareutbildning inom demens, psykiatri eller annan specialistkunskap är det meriterande
- goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt goda datorkunskaper

Vi tror att du:
- har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen
- har en vilja och ett engagemang i att utforma och utveckla omsorgen om äldre
- kan arbeta självständigt, strukturerat, samt att du är lyhörd för medborgarens behov och är trygg i din yrkesroll
- tycker om att dina arbetsdagar ser olika ut, och att du har förmågan att hitta lösningar och hitta möjligheter i vardagens alla situationer
- tycker det låter spännande att vara med och bygga upp en helt ny verksamhet tillsammans med dina kollegor!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   40/24

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

6

Arbetstid: Schema.
Arbetstiden är förlagd dagtid, kväll och helgarbete

Övrigt

Tjänsten/tjänsterna kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänsten behöver du uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.