Lärare i fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet på Kvidinge skola?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av pedagogiskt arbete i elevgrupp enligt gällande styrdokument för fritidshemmet. Du kommer att arbeta nära övrig personal på skolan där vi arbetar med ett lärande hela dagen. Hos oss hänger fritids och skola samman. Du har ett positivt förhållningssätt och arbetar för att stödja elevernas utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter samt utvecklar elevernas sociala förmågor och kunskaper. I samverkan med annan personal kommer du att ansvara för att planera, genomföra och utveckla verksamheten på fritidshemmet. Vissa dagar kommer du eventuellt också att ansvara för öppningar och stängningar.
Som en del av dina arbetsuppgifter kommer du en del av dagen att stödja elev/elever i skolan som har extra behov av stöd för att nå sina mål.

Kvalifikationer

Behörig fritidspedagog.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Tidsbegränsad till: 2022-06-10

Tjänsten är ett vikariat för resten av läsåret 21/22 med möjlighet till förlängning.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1050113

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvård

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.