jobb just nu!

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Hemsjukvården Rehab i Öckerö kommun! Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Gruppen består av 3 fysioterapeuter, 5 arbetsterapeuter och 2 undersköterskor/rehab assistenter.
Är du Fysioterapeut, bor i Öckerö kommun och tar färjan in till Göteborg varje dag för att arbeta? Varför inte stanna kvar på våra härliga öar och vara med och utveckla Hemsjukvårdens Rehabilitering på hemmaplan! Eller…. Du kanske bor i Göteborg och känner att en daglig tur ut till våra öar är precis vad du behöver. Du kanske täcker att Öckerö ligger långt från Göteborg? Det tar 25 min med bil från centrala Göteborg ut till färjan och färjan tar bara 12 minuter (kostnadsfri bilfärja). Dessutom slipper du köer och trafikstockningar eftersom du åker i motsatt riktning jämfört med de flesta

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.


Arbetsuppgifter

Vi söker en Fysioterapeut till vår etablerade och mycket väl arbetande grupp.
Här arbetar vi i team bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterskor/rehab assistenter, sjuksköterskor och biståndsbedömare.
Då Öckerö är en liten kommun är vårt uppdrag brett så du får möjlighet att arbeta inom många olika områden ordinärt och särskilt boende, korttidsverksamhet, KomHem- team och habilitering (bas).
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att arbeta aktivt med rehabilitering inom hälso- och sjukvårdens ansvarsområden, handledning av personal i ett rehabiliterande synsätt, ansvara för bedömningar, träningar, uppföljningar samt förskrivning av hjälpmedel.

Arbetet kräver hög grad av självständighet. Dokumentation sker i systemet Procapita Plus. Rehabiliteringspersonal arbetar i och utgår ifrån Hedens By, Hönö.

Kvalifikationer

• Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är erfarenhet inom kommunal rehabilitering och kommunal äldreomsorg.
• Körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, god samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.


Förmåga till helhetssyn är ett krav både gällande patientarbetet men även verksamheten i övrigt.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A832715

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

´1005

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

• Sysselsättningsgraden kan diskuteras.
• Vi ber vänligt men bestämt annonsörer och försäljare att inte kontakta oss.
• Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.