Grundskollärare 4-6 till Närlundaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Närlundaskolan är kommunens största F-5 skola med ca 320 elever. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas med en pågående nybyggnation av en skolbyggnad för åk 4-6 samt en planerad nybyggnation av skolbyggnad för åk F-3 samt fritidshem. Skolan ligger vackert belägen i centrala Askersund med närhet till skogar och sjöar. Vi hoppas att du vill vara en del av den stora förändring som Närlundaskolan kommer att genomgå. En spännande framtid väntar oss och våra medarbetare!

Till Närlundaskolan pendlar du enkelt från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

I din roll som lärare hos oss arbetar du nära dina kollegor med en strävan efter att alla elever ska nå kunskapsmålen och känna glädje och trygghet i skolan. Du är en tydlig ledare och en flexibel person, öppen för nya idéer. Du gillar att dela med dig av dina egna idéer och erfarenheter. Du kan kritiskt granska och tillämpa metoder för att bedöma elevernas kunskapsutveckling. I arbetet ingår det att ha föräldrakontakter och dokumentation är en naturlig del av vardagen.

Du kommer att få möjlighet att medverka på ämnesnätverksträffar på skolan samt kommungemensamma nätverksträffar.

Kvalifikationer

Lärarutbildning samt lärarlegitimation är ett krav.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande

Observera att intervju och tillsättning kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1032724

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via Offentliga jobb och inte via e-post eller papper.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!