Läser du till tandhygienist och vill sommarjobba i Kronoberg?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

När du sommarjobbar hos oss kommer du att arbeta på någon av våra kliniker eller avdelningar med assistans av tandläkare, hjälpa till med steril och andra arbetsuppgifter.

Att sommarjobba är ett bra sätt att se hur det är att jobba inom Folktandvården i Kronoberg. Du får möjlighet att se våra fina kliniker och träffa alla trevliga medarbetare som finns hos oss. För oss är det också en fantastisk möjlighet att lära känna dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag läser till tandhygienist. Du kan ansöka om sommarjobb hos oss redan efter din första termin.

Ange i din ansökan om du är intresserad av någon speciell klinik eller avdelning och hur långt du har kommit i din utbildning.

Anställningens omfattning

Ange gärna under vilken period du har önskemål om att arbeta.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 86/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Kronoberg är ett län som är känt för att vara en entreprenörsregion som präglas av småföretagande och framåtanda. Länet är också en av Sveriges snabbaste växande regioner, vi har ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor. Du kommer alltså att få testa på att jobba i en region där det finns gott om kreativitet, framtidstro och livskraft!

Om du inte har någon anknytning till Kronoberg och behöver boende under ditt sommarjobb hos oss, ange det i din ansökan. Vi har ett antal möblerade korridorsrum i Växjö som vi kan erbjuda sommarjobbare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.