jobb just nu!

Utbildare till YH - utbildningen Tandsköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att direkt underställd kommunstyrelsen, ansvara för arbetsmarknadspolitiska frågor, integrationsfrågor och vuxenutbildning.

Förvaltningen har över 4000 kunder/klienter per år i olika utbildningar, anställningsformer, praktikplaceringar, sommarjobb och integrationsåtgärder. Förvaltningen har idag 270 medarbetare och omsätter 280 miljoner kronor.


Vuxenutbildningen i Luleå bedriver yrkeshögskoleutbildning (YH) med inriktning tandsköterska. Vi söker nu en kompetent och drivande lärare som har ett stort intresse för tandvårdens olika områden. Ett nära samarbete sker med utbildningsleraren som tillsammans ansvarar för den vardagliga verksamheten på ett kvalitativt vis.

Arbetsuppgifter

Du kommer att medverka till att utbilda kompetenta tandsköterskor genom undervisning i odontologiska ämnen där praktiska och teoretiska moment ingår. Undervisningen bedrivs både på distans och skolförlagt.
Studerande- och företagskontakter ingår och är en viktig del i utbildningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet som tandsköterska och har utbildning inom tandvård. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning eller dokumenterad pedagogisk erfarenhet och/eller kompetens.
Du behöver:
+ Kunna samarbeta
+ Ha en god administrativ och kommunikativ förmåga.
+ Ha goda datakunskaper
+ Ha förmågan att entusiasmera studenter och att känna ett engagemang för den verksamhet/utbildning som vi bedriver
+ Är resultatinriktad, ansvarstagande och noggrann i både undervisning och planering

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

Deltid 50 %
Tillträde 1 september 2019. Anställning under två år med möjlighet till förlängning. 6 månaders provanställning
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A883806

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb