jobb just nu!

Rektor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Västra skolan och Porjus skola är grundskolor med elever från förskoleklass till år 5, där Västra skolan har ca 150 elever, och Porjus skola ca 17 elever. Vi söker nu rektor till dessa skolor. Anställningen är en tillsvidareanställning i grunden med tidsbegränsat chefsförordnande.

Arbetsuppgifter

Som rektor för Västra skolan och Porjus skola ansvarar du för verksamhet, personal och budget. Du ansvarar för att skolorna når uppsatta mål och säkerställer att verksamheterna utgår från skolans läroplan, skollagen, politiska beslut och Jokkmokks kommuns pedagogiska ställningstaganden.

Du och de andra rektorerna, verksamhetsutvecklare och skolchef utgör barn- och utbildningsavdelningens skolledning. Tillsammans utvecklar ni förskolor och skolor i Jokkmokks kommun till att vara likvärdiga och hålla god kvalitet. På övergripande nivå finns stödfunktioner inom ekonomi, personal och IT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och legitimation, erfarenhet av ledande befattning är meriterande. Vi ser att du är en trygg, lyhörd och kommunikativ ledare med ett coachande förhållningssätt och en förmåga att inspirera andra i det pedagogiska arbetet. Du kan arbeta både operativt och strategiskt för att hitta nya möjligheter och ser till helheten.

Anställningens omfattning

Tillträde augusti eller efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   65/2020

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.