Måltidsbiträde Bergvikens Vård och omsorgsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med närmare 6900 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 000 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?


Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Folkhälsa & hälso- och sjukvård, Stöd & service, Socialpsykiatri & öppenvård, Myndighetsutövning socialtjänst samt Vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

Är du en social person som värdesätter arbetet kring äldre?

Som måltidsbiträde har du en viktig roll i mottagningsköket och utför varierande arbetsuppgifter. Bergvikens vård och omsorgsboende mottagningskök hanterar lunch och middag till 144 brukare. Du kommer att ansvara för att maten som tillagats av extern leverantör serveras på ett kreativt och smakfullt sätt.

Arbetsuppgifterna innebär slutberedning av kylda maträtter, bereda tillbehör till måltiderna samt övrigt förekommande kökssysslor. I arbetet ingår även disk och rengöring av kökslokaler samt förbereder smörgåsar, smoothies samt sallad till vårt café. Du ansvarar för att beställa matportioner, livsmedel och övriga varor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett stort engagemang och känsla för service. Du är utbildad inom storhushåll eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper av egenkontroll gällande livsmedelshygien. Grundläggande datakunskaper krävs för hantering av beställningar samt attest av fakturor.

Du är flexibel, initiativrik och utåtriktad samt har god förmåga att på ett strukturerat sätt planera arbetsdagen. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, gott bemötande, positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och arbetskamrater.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Vikariaten har varierande tjänstgöringsgrad mellan 80-100 %.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1004666

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Socialförvaltningen begär att få se utdrag ur Polisens belastningsregister vid nyrekrytering.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb