jobb just nu!

Timvikarier till hemtjänsten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker olats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten i Årjängs kommun söker nu timvikarier. Som undersköterska i hemtjänst utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Hemtjänsten hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Procapita och LifeCare mobil hemtjänst. I arbetet ingår bilkörning och man måste klara av att köra även i mörker samt vid dåliga väderförhållanden.

Kvalifikationer

• Undersköterska/ omvårdnadsutbildning.
• God datavana krävs då arbetsuppgifterna inom yrkets ansvarsområde kräver dator och mobiltelefon. Mobilt Bank-ID krävs vid inloggning.
• Mötet med olika människor och kravet på att dokumentera gör att du måste behärska svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
• Arbetet kräver flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande.
• Du kommer arbeta till stor del självständigt men samarbetar med verksamhetens alla professioner vilket är grunden i ett bra team där brukarens behov alltid ska vara i fokus.
• Personlig lämplighet och gott bemötande är en förutsättning.
• Flerspråkighet är meriterande.
• Giltigt B-körkort är ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.
Om du är vår nye medarbetare så tveka inte och ansök till din tjänst redan idag. Vi anställer medarbetare löpande även innan ansökningstiden gått ut.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Timvikarier

Ansökan

Referensnummer:   A952076

Gör ansökan

Lön

Enligt avtal.

Anställning

Utifrån behov.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.