Yrkeslärare till barn- och fritidsprogram Vuxenutbildningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vuxenutbildningscentrum i Åstorp erbjuder utbildning på grundläggande nivå, gymnasial nivå, särskild utbildning för vuxna och utbildning i svenska för invandrare (sfi). Vi bedriver också yrkesutbildningar i form av yrkesvux och yrkesvux i kombination med sfi/sva. Ett av våra uppdrag är att få fler vuxna invånare i arbete genom utbildning, och bidra till arbetsmarknadens kompetensförsörjning. Vi är en flexibel organisation som utgår från elevers behov och förutsättningar. Målgruppen är heterogen.

Som yrkeslärare undervisar du eleverna i barn- och fritidskurser från Skolverket. Du ansvarar för att självständigt planera, genomföra och följa upp undervisningen för dina elever med målet att de blir färdiga och anställningsbara barnskötare.
I din tjänst ingår även samarbete med andra yrkeskategorier som t ex sva-lärare, studie- och yrkesvägledare och handledare på arbetsplatser. Ditt arbetssätt präglas av att du är flexibel och strukturerad där du utgår från elevernas behov och förutsättningar.

Du är kommunikativ, trivs med samarbete och besitter en digital kompetens. Du arbetar enligt en tydlig process där du självständigt och i samarbete med andra, organiserar och planerar ditt arbete.
Vi arbetar i lärplattformen Google Classroom och erbjuder undervisning samt handledning på plats i våra lokaler.
Du som är rätt person kommer att ha stora möjligheter att själv vara med och utveckla din tjänst hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Har legitimation som yrkeslärare eller påbörjade studier till yrkeslärare, alternativt erfarenhet från branschen med ett stort intresse för pedagogik och lärande inom barn och fritid
- Har någon form av erfarenhet av undervisning inom barn och fritid på vuxenutbildningen och/eller gymnasieskolan (eller motsvarande), samt tidigare arbetslivserfarenhet inom förskola

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-30

Tillträde enligt ö.k.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1174395

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.