jobb just nu!

VA-administratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps Energi & Miljö AB (TEMAB), är ett kommunalägt bolag med ca 50 anställda med det kommunala uppdraget av Tierps kommun att hantera det praktiska utförandet inom:
- Vatten och avlopp, VA - dvs vattenförsörjning, avloppsnät och reningsverk
- Sopor, avfall och återvinning dvs renhållning
- Snöröjning, sandning, väghållning, gatubelysning och skötsel av grönytor dvs gata/park.

I TEMAB:s koncern ingår även Tierps Fjärrvärme AB med sin verksamhet som omfattar värmeproduktion med distribution i Tierps kommun.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierade. Det kan vara kundkontakter och kundfrågor, hålla i ärenden om nyanslutning av VA och försäkringsärenden. Jobbet kommer även innebära verksamhetsuppföljning med ekonomiska nyckeltal. Du kommer också att jobba med projektadministration nära projektledare. Hantera och utveckla administrativa uppgifter och rutiner kommer vara en del av jobbet.

En del ansvarsområden kring fordon, utbildningar mm kommer att vara företagsgemensamma.

Kvalifikationer

Den vi söker bör ha administrativ erfarenhet eller utbildning, vara kommunikativ och strukturerad. Arbetet innebär många kontaktytor både internt inom TEMAB och externt, så god samarbetsförmåga är ett krav.

Grundläggande kunskaper om ekonomi och bokföring samt att kunna läsa och förstå lagtexter är ett krav. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Ansökan

Referensnummer:   A901011

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar företaget.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.