jobb just nu!

Lärare F-3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Rombergaskolan är en f-6 skola med ca 280 elever och ca 40 personal. Eleverna kommer från närområdet och kransorterna. Kollegialt lärande och gott samarbete är vår styrka på Rombergaskolan. Nu söker vi en lärare till lågstadiet för att till hösten arbeta i årskurs 3. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning utifrån styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med vårdnadshavare och berörda myndigheter.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare åldrar.
Arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Förändrar sin inriktning när målen ändrar sig.
Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Pedagogisk insikt och har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.
Är uthållig och förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda. Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-10

Snarast möjligt.

Ansökan

Referensnummer:   C39698

Gör ansökan