Vi söker en arbetsmarknadsassistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Verksamheten vid Komhall erbjuder arbetssökande och deltagare med behov av aktivitet i vardagen stöd och möjlighet att återkomma i arbetslivet. 2013 startade Komhall i Rosengrensfastigheten i Malung som resultatet av ett prioriterat mål i kommunen. Idag har verksamheten en träningsbutik (AME-Butiken) med försäljning av second hand varor som lämnats in här eller på återvinningscentralerna i Malung, Lima eller Sälen. Bland arbetsuppgifterna ingår kassahantering, lagerarbete samt ta emot och göra i ordning varor, samt göra i ordning butiken. Vi erbjuder våra deltagare även en yrkesintroduktion i lokalvård då städningen av lokalerna sköts av deltagarna själva.

Komhall sköter även tömningen av återvinningstextil vid återvinningsstationerna i hela kommunen. Socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan är viktiga samarbetspartners.

Syftet med insatserna via Komhall är att ge personer som inte kommit in på eller som förlorat kontakten med arbetsmarknaden ett meningsfullt arbete, praktik eller utbildning samt erbjuda stöd som ger möjlighet till inträde på arbetsmarknaden.

Som arbetsmarknadsassistent hos oss arbetar du nära våra deltagare i vardagen. En stor del av ditt arbete sker utomhus året om. Du arbetar direkt underställd enhetschef. Arbetet är ett vikariat under ordinarie tjänsteinnehavares tjänstledighet för fackligt uppdrag.

Kvalifikationer

För att lyckas i ditt arbete hos oss tror vi att du är utbildad på gymnasial nivå till undersköterska eller liknande, gärna med inriktning inom socialpsykologi, psykologi eller ledarskap. Vi tror att du nu eller tidigare arbetat med människor.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper vi värdesätter är tålamod, gott bemötande, och personkännedom. Du kommer möta människor med olika bakgrund och behöver visa flexibilitet i ditt förhållningssätt. Du behöver därtill tycka om att arbeta med människor och våga anpassa ditt arbetssätt utifrån individens behov.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-02-28

Tillträde enligt överenskommelse, gärna 1 september.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1036986

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.