Vi söker pool medarbetare till kostenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med ett utmanande, spännande och kreativt arbete så är du den vi söker! Nu söker vi flera nya medarbetare som kan arbeta hos oss under 2022/2023.

Som medarbetare inom personalpoolen på kostenheten är matlagning en stor del av arbetet. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för barn och ungdomar. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av daglig produktion, rengöring/disk, egenkontroll, planering och uppföljning av måltider med tillhörande specialkost. Huvudpersonerna i ditt uppdrag är alla våra barn och ungdomar. Du är helt inställd på att en stor flexibilitet behövs och ser möjligheter framför svårigheter.

Arbetet innebär att du kan bli inbokad till olika arbetsplatser där behovet finns men med tryggheten att alltid arbeta. Du kommer att växla mellan att arbeta ensam i mindre kök och att arbeta i grupp i större kök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och har några års erfarenhet inom yrket. Du bör ha erfarenhet av att tillaga specialkost.

För att trivas i rollen hos oss behöver du:
• ha ett stort engagemang och intresse för mat
• vara noggrann och ansvarstagande
• vara kommunikativ, ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
• vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter
• ha en god fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, samt lyfta tungt eller utföra upprepade arbetsmoment.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Anställningens omfattning


Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1151922

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

Du kommer att bli anställd på Bilaga D.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.