jobb just nu!

Administratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Stadsbyggnadsförvaltningens avdelning fastigheter ansvarar för lokalförsörjning samt drift, underhåll och investeringar av byggnader för den kommunala verksamheten. Detta omfattar lokaler för undervisning, skolrestauranger, kultur, kontor, bad, idrott, fritid, vård och omsorg, räddningstjänst, verkstad och garage, bostäder samt annan kommunal service. Uthyrning av lokaler till privata som inte ligger under det kommunala bostadsföretagets ansvar omfattas även i verksamhetsansvaret. Egen lokalyta är ca 550 000 m2.

Arbetsuppgifter

Som administratör inom fastigheter kommer du bland annat att arbeta med upprättande av bostadshyreskontrakt samt parkeringsavtal och med kundkontakter både inom de kommunala verksamheterna som med externa.

Du ger råd och service till kommunens förvaltningar i bostadsärenden.

Du är även delaktig i budgetarbete, prognoser och bokslut.

Arbetet är fritt och innebär att du har ett stort eget ansvar för att självständigt utföra dina arbetsuppgifter och leverera efterfrågad information och leveranstider. Uppdragets höga krav på kvalitet och leveranstid kräver att du är både noggrann och effektiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet inom området hyresadministration.

Du har god datorkunskap samt administrativ förmåga. Du ska även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Körkort B krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A869192

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb