Lärarvikarier i grundskolan sökes!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Höörs kommun har tre skolområden med sammanlagt fem skolor. På samtliga skolor arbetar vi i arbetslag, där du som lärarvikarie blir en del av skolans organisation och får i ditt uppdrag hjälp av ansvarig skoladministratör, skolledning och ordinarie lärare.
Självklart får du en ordentlig introduktion inför starten.

De flesta av våra skolor ligger på gångavstånd ifrån stationen i Höör, dit du med enkelhet tar dig med tåg ifrån exempelvis Malmö, Lund, Hässleholm och Kristianstad.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som med kort varsel kan hjälpa oss med undervisning i framförallt våra högre årskurser. Uppdragen varierar med allt från några lektioner under några dagar till längre vikariat för en och samma lärare i flera veckor. Oavsett blir du en viktig vuxen för eleverna.
Det finns alltid planeringar till lektionerna. I uppdraget ingår också skriftlig återkoppling till ordinarie lärare.

Du väljer själv hur ofta du vill jobba men om du blir bokad för en dag garanterar vi dig minst fyra timmar. Behov av vikarier finns i alla skolämnen.

Kvalifikationer

Din viktigaste egenskap är ett genuint intresse av att hjälpa barn och ungdomar att utvecklas.
Sedan behöver du vara både strukturerad och flexibel. I våra skolor vistas vi flera hundra personer och även om du inte samverkar med alla samtidigt, underlättar det om du är bra på att möta människors olikheter. Vi ser gärna att du pratar flera språk.

Kanske studerar du till något pedagogiskt yrke, kanske funderar du på att börja studera, kanske har du erfarenhet av ledarskap från kultur- eller idrottsliv. Din ålder har ingen betydelse men det är viktigt att du är beredd att gå in i en vuxenroll.

Ansökan

Referensnummer:   99/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.