jobb just nu!

Lärare till grundsärskolan, Centralskolan i Terp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

I grundsärskolan har vi både grundsär- och träningsskoleklasser. Skolan ligger på Centralskolan i Tierp, en F-9 skola. I verksamheten arbetar speciallärare, förskollärare, fritidspedagoger och elevassistenter. I nuläget finns c:a 30 elever i verksamheten.

Arbetsuppgifter

Undervisning i grundsärskolan (grundsär- eller träningsskoleklass) med uppdrag som grundar sig på våra styrdokument. Du arbetar i team med elevassistenter och förskollärare i din klass samt ingår i lärarnas arbetslag i grundsärskolan. Du samarbetar med kollegor, vårdnadshavare och skolledning. Du samverkar externt med bl.a. habilitering, socialtjänst, BUP, etc.

Kvalifikationer

Speciallärar-/specialpedagogexamen.
Du behöver ha ett intresse och en erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar med funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har kompetens inom intellektuell funktionsnedsättning (IF), autismspektrumtillstånd (AST) samt övriga diagnoser inom neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF). Det är även meriterande om du har kompetens inom AKK (alternativ kompletterande kommunikation).
Du har god förmåga att arbeta i team, att samverka och samarbeta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-10

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A955363

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.