SFI lärare CFL Nordanstig

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning vid SFI/grundläggande vux, där Du har hela världen i ditt klassrum. Du är en nyckelperson för elevens framgång i skolan då mycket kunskap i skolan beskrivs och redovisas genom språket.
Som lärare på Vuxenutbildningen arbetar Du med att kompetensutveckla vuxna och bygga broar in i arbetslivet. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja eleverna i deras etablering i samhället, vilket innebär samverkan med olika aktörer och myndigheter.
Du kommer att arbeta i ett litet arbetslag där samarbete och gemensamt ansvar är givet

Vår arbetsplats präglas av ett gott arbetsklimat samt ett lösningsfokuserat arbetssätt och du får positiva och professionella kollegor att samarbeta med.

Vi är en verksamhet som arbetar utifrån ett tillitsbaserat ledarskap, vilket bland annat innebär ett stort eget ansvar för planering och utveckling av dina ansvarsområden. Vi är en liten arbetsplats och därför är samarbete och kollegialt lärande mellan CFL Nordanstigs olika verksamheter ett måste.

Kvalifikationer

• Vi söker dig som:
är legitimerad lärare och behörig att undervisa i svenska för invandrare och svenska som andraspråk på grundläggande nivå.
• har god samarbetsförmåga
• har erfarenhet av att arbeta självständigt och ta eget ansvar
• har ett lösningsfokuserat arbetssätt

Erfarenhet av arbete med andraspråkselever ser vi som meriterande och vi lägger stor vikt vid personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-04-15

Tidsbegränsad till: 2025-06-29

Tillträde enligt överenskommelse, senast 240801.
Tidsbegränsad anställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tjänsten är en semestertjänst med flextidsavtal.

Ansökan

Referensnummer:   A1282887

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!