jobb just nu!

Vi söker en undersköterska till Malungs vårdhem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen som öppnar hösten 2019.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Malungs Vårdhem är ett av Malung-Sälens kommuns särskilda boenden som finns i centrala Malung och är samlokaliserade i samma byggnad som Landstingets Vårdcentral.

Malungs vårdhem består av tre avdelningar: Rönnebo, Granebo och avdelning A.

Rönnebo och Granebo är boende för somatiskt sjuka som har ett stort omvårdnadsbehov. Verksamheten på avdelning A består av 15 platser för avlastning, växelvård och rehabilitering.

Vi vill genom kontaktpersoner och individuella vårdplaner ge anhöriga god information om den boendes hälso- och sjukdomstillstånd. Arbetet bygger på respekt för de boendes självbestämmande och integritet.

Dina arbetsuppgifter består av att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov. Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med inriktning på geriatrik/palliativ vård.
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i liknande verksamheter. Därutöver ä det viktigt att du kan hantera digitalt journalsystem samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Tjänsten kräver att du självständigt kan planera ditt arbete för att tillgodose våra boendes behov. Du måste vara flexibel och snabbt kunna ställa om vid förändringar i verksamheten. God samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande är mycket viktigt på arbetsplatsen.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi tillämpar heltidsavtal.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A801484

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler som ska användas och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.