Kock till Lyckans förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en kock till norra kommundelen med placering vid förskolan Lyckan i Sälen.
Matlagning är en stor del av arbetet och då krävs en engagerad person som brinner för att laga bra mat med god kvalitet.

Förskola Lyckan ligger i Sälens by högt belägen på Elljusvägen med vacker utsikt över fjället.
Lyckan har ett tillagningskök där ca 40 barn serveras frukost, lunch och mellanmål. Du kommer även att tillaga specialkost utifrån barnens behov. Arbetet innefattar arbetsuppgifter som att förbereda och tillreda mat, daglig rengöring samt disk.

Utöver tillagning och servering ansvarar personalen vid köket för utveckling och planering av verksamheten samt köksutrymmen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av köksutbildning, exempelvis storköks- eller restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande. Du bör ha erfarenhet som kock i storkök och/eller restaurang samt kunskap/erfarenhet kring dietmatlagning samt egenkontrollsprogram.

Datavana och erfarenhet av beställning ses som meriterande.

Som person ska vår blivande kock:
- tycka om att laga mat
- ha en positiv inställning till sitt arbete, vara stresstålig och samarbetsvillig
- våga ta egna initiativ
- serviceinriktad och öppen för nya idéer

De allra viktigaste är dock att du tycker om att arbeta med barn och unga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1001198

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.