Sjuksköterska/Distriktssköterska Kväll/Natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Vård- och socialförvaltningen söker sjuksköterska/distriktssköterska. Deltid eller heltid med tillsvidare anställning för arbete inom området Strömsunds kommun.

Vill Du göra skillnad för människor och bli en viktig del i det gemensamma arbetet med att utveckla hemsjukvården? Tycker Du om att arbeta flexibelt och med omväxlande arbetsuppgifter? Då är Du den vi söker. I vårt uppdrag under kväll och natt ingår det att bedriva hemsjukvård i särskilt och ordinärt boende och primärvårdsberedskap.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar kväll - och nattjänstgöring med beredskap men utifrån det nya EU-direktivet kan detta komma att förändras efter 1/10. För att möta detta direktiv och vårdtagarnas behov behöver vi fler medarbetare till nattorganisationen.

Tjänstgöringen är inom hela Strömsunds kommun förutom Gäddede. Arbetet innebär att ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvården både inom särskilt boende och i ordinärt boendet samt primärvårdsberedskap. Arbetstiden är schemalagd med 6 veckors schema. Helgtjänstgöring var tredje vecka

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg är meriterande.

Du är intresserad av att utveckla vår verksamhet, har en positiv grundsyn, är ansvarskännande och kan utföra arbete både självständigt och i grupp. Du är flexibel, självständig och gillar nya utmaningar. Du har god förmåga att fatta beslut och kan snabbt göra korrekta ställningstaganden. Du delar gärna med dig av din yrkeserfarenhet och kunskap till andra. Som person är du lyhörd, serviceinriktad och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen samt ser vikten av att samarbeta.

Körkort klass B - Bil.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Heltid eller deltid enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1226887

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.