44/2022 Semestervikarier 2022 till vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Arbetsuppgifter

I arbetet möter du människor som på grund av olika funktionsnedsättningar eller ålder har svårt att klara de dagliga sysslorna i sin vardag. Arbetet består av såväl serviceinsatser som omvårdnadsinsatser och delegerade HSL-uppgifter.
Övergripande mål är för våra verksamheter är att ge god vård och omsorg, att utifrån vår värdegrund lägga fokus på varje individs rätt till bland annat självbestämmande, trygghet, gott bemötande, respekt för privatliv och personlig integritet.
Arbetet innebär obekväm arbetstid fördelat på dag, kväll, natt och sovande jour-pass beroende på arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, har en positiv inställning och har ett gott bemötande såväl mot brukare som kollegor. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor och ha brukarens bästa i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom vård och omsorg, psykiatri, barn och fritid, personlig assistans eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Just nu är behovet stort av kvinnliga sökande som behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Det är viktigt att du har god datorvana, dokumentationsförmåga och kan utrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.

Inom vissa enheter är körkort ett krav samt att man kan cykla.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-09-30

Möjlighet till fortsatt anställning finns. Vi anställer fortlöpande.

Ansökan

Referensnummer:   44/2022

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi rekryterar löpande i denna process, vänta inte med din ansökan. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.

Vid eventuell intervju skall detta finnas med:
• Belastningsregister, länk; https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4427-hvbhem-belastningsregistret/

• Mailadress till minst två aktuella referenser

I Vadstena kommun finns det stora möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren. Efterfrågan på omsorgspersonal är stor och det finns goda förutsättningar att påbörja en vård och omsorgsutbildning efter att du har jobbat en tid. Det kan vara en fördel att skaffa sig arbetslivserfarenhet innan påbörjade studier.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.