Elevassistenter till Ornäs skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ornäs skola växer.

Ornäs skola är en allstadieskola F-9 med ca 450 elever. Skolan togs i bruk hösten 2007. Vi arbetar framtidsinriktat med fokus på arbetslag och en flexibel syn på schema och förutsättningar för elevernas lärande samt en pedagogisk mångfald med eleven i centrum. På Ornäs skola har vi målsättningen att alla elever ska känna sig sedda eftersom vi tror att elever som blir sedda känner sig trygga och att trygga elever lättare tar till sig kunskaperna vi förmedlar.

Vi har nära till en rik natur i en kulturbygd. Ösjöenheten har utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker två elevassistenter till elever i åk 6 och åk 7.

Du kommer att följa eleven dess hela dag i skolan, och stötta eleven i skolarbetet och med sociala kontakter. Arbete i mindre sammanhang, som skolans små undervisningsgrupper, kan också bli aktuellt.

Du kommer vara en del i arbetet kring en annan elev som har epilepsi på så sätt när den ordinarie assistenten är borta eller på rast, att då kunna rycka in i dennes ställe.

Tidsbegränsade anställningar mellan: 2021-08-11 t.o.m. 2022-06-17.

Kvalifikationer

• Vi söker dig med barn och fritidsutbildning, gärna kompletterad med någon sjukvårdsutbildning.
• Du har erfarenhet av att arbeta som elevassistent samt erfarenhet av hantering av situationer som kan förekomma vid epilepsi.
• Du har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt.
• Eleverna vi söker assistent till är pojkar. Då arbete kommer att ske i t ex omklädningsrum söker vi endast assistenter av manligt kön.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där pålitlighet, flexibilitet, lösningsfokuserad och god social kompetens är viktiga förutsättningar för att lyckas med uppdraget.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-08-11.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1042759

Gör ansökan

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.