jobb just nu!

Vi söker Kock till demensboende Björken

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Måltidsverksamheten i Höörs kommun är del av Barn- och utbildningssektorn och har som uppgift att tillaga och servera måltider på förskolor, skolor samt boende inom omsorgsverksamhet. Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så prioriterar vi bra råvaror, hållbarhet och miljö.


Arbetsuppgifter

Gillar du utveckling och matlagning från grunden? Som kock i vårt produktionskök inom omsorgsverksamheten får du prova på det mesta. I vårt kök arbetar vi med att förbereda och tillaga allt från frukost, middag, dessert, mellanmål och sängfösare. Arbetstiderna är omväxlande på ett 6 veckors rullande schema. Eftersom du var tredje helg arbetar ensam ska du vara engagerad och självgående, alla vardagar tjänstgör du med minst en till medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel, kommunikativ lagspelare som brinner för att laga god mat och erbjuda bra service till våra medborgare. Du ser alltid möjligheter framför hinder och trivs med att utvecklas och utmanas. Vi vill att du är initiativrik med erfarenheter av arbete i både stora och små tillagningskök. Kunskaper om egenkontroll, och specialkost är ett krav. Du ska kunna arbeta energieffektivt och miljösmart. Kunskaper inom nutrition och konsistensanpassad kost är meriterande. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet, personliga egenskaper och bemötande. Vi vill också att du har god datorvana.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-11-01

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   122/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.