jobb just nu!

Kock

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag.
I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Vi kan, vi vill, vi vågar! Vågar du?

Är du en självständig och strukturerad person som brinner för service?
Vi har två lediga tillsvidaretjänster med förnärvarande placering:
-1 kock till skolkök i centrala Osby, arbetstid vardagar.
-1 kock till köket på Rönnebackens äldreboende, helgtjänstgöring förekommer.

Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt ök

Kost- och Lokalvårdsenheten ingår i Samhällbyggnadsförvaltningen och ansvarar för måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vårdboenden. Enheten driver 15 av kommunens kök med ca 40 medarbetare, enheten ansvarar även för tre restauranger samt cafeterian i kommunhuset.

Arbetsuppgifter

Som kock hos oss är du med i hela kedjan från planering och tillagning till servering, vi eftersträvar att tillaga all mat från grunden. För att trivas i rollen tror vi att du är en person som är bra på att se helheten och är beredd att hugga i där det behövs.

Vi ansvarar för maten under hela dagen, vi lagar frukost, lunch, kvällsmat och mellanmål. Viktigast av allt är att vi lagar god husmanskost! För oss är det inte enbart maten som är viktig utan hela måltidsupplevelsen ska vara positiv, vår målsättning är att laga en så god mat att våra gäster sitter kvar länge och får en trevlig måltid.

I dina arbetsuppgifter ingår förutom tillagning av mat även beställningar, förberedelser, egenkontroll och diskhantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och storhushåll och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har en mycket god serviceförmåga, med vana att ha många bollar i luften, där du sätter kunden i fokus genom att vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och älskar att laga mat från grunden. Din kunskap gör skillnad.

Du är strukturerad, men har samtidigt lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har förmågan att komma med nya förslag på lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom yrkeskunnighet, samarbetsförmåga och engagemang. Det är viktigt för oss att du har lätt för att samarbeta med människor runt omkring dig och att du har fokus på service och kvalitet. Du är ansvarsfull och ska med ditt positiva sätt och engagemang bidra till en god arbetsmiljö.

I ditt arbete ska du hantera olika allergier, recept och livsmedel med innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper om livsmedelslagstiftningen, egenkontroll och specialkoster samt goda kunskaper i svenska.

Datorvana krävs för att bl a hantera kostdatasystem, personalsystem, e-post, webbeställning. Dokumenterad HACCP-utbildning är meriterande. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver en god fysik.
Erfarenhet från storhushåll, restaurang eller praktisk erfarenhet från likvärdig verksamhet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   23/2019

Gör ansökan

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar.

Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!