Höörs kommun söker en kock

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Måltidsverksamheten i Höörs kommun tillagar och serverar måltider på förskolor, skolor samt boende inom omsorgsverksamhet.

Vi erbjuder dig en trivsam, utmanande och kreativ vardag med måltidsglädje som driftkraft.

Arbetsuppgifter

Som kock i vår verksamhet är du viktig, med dina kunskaper har du möjlighet att ge medborgarna rätt förutsättningar för en god tillvaro och energi för bra prestationer.

Du kommer få prova på det mesta, vi arbetar flexibelt med olika moment för att förbereda, tillaga och servera frukost, lunch och mellanmål. Du kommer att ingå i ett lyhört och engagerat team om fyra medarbetare med höga ambitioner och fokus på att utvecklas utifrån våra matgästers perspektiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel och kommunikativ med ett genuint intresse för måltider, du är beredd på att tänka nytt och vill vara en viktig del av den utveckling som vi inom måltidsverksamheten sätter mål mot. Du ser alltid möjligheter istället för hinder och trivs med att utvecklas och utmanas.

Du skall ha en dokumenterad restaurang/livsmedels utbildning där livsmedelshygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkost, ekonomi och datakunskap ingått. Alternativ ha dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid tidigare utmaningar, personliga egenskaper och bemötande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   135/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.