Är du vår nya HR kollega?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av ett HR team där du har möjlighet att göra skillnad? Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Sök jobb hos oss och bli vår nya kollega!

På Personalkontoret arbetar du nära personalchef, HR-generalister och lönehandläggare. Vi har ett positivt arbetsklimat, där vi stöttar och ställer upp för varandra. Vi ser att genom ett tätt samarbete når vi bättre kvalité och finner arbetsglädje i att arbeta tillsammans! I tjänsten kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära ett kvalitativt stöd till chefer inom kommunens olika verksamheter. Du kommer att agera ett bollplank och stöd i frågor som rör hela HR-området, med andra ord kommer ingen dag att vara den andra lik och du arbetar brett.

Att samverka och förhandla med fackförbund, stötta i administrativa processer samt utveckla kommunen inom HR och området arbetsmiljö är några exempel på de arbetsuppgifter du förväntas kunna ta dig an. Tillsammans med dina kollegor inom HR kommer du även att ansvara för att ta fram rutiner, riktlinjer och policydokument inom området. För att vara en kommun i framkant jobbar vi aktivt med vårt arbetsgivarvarumärke, ett arbete som även du förväntas vara delaktig i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning med HR-inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du tidigare arbetat med strategiskt HR, arbetsmiljö och arbetsrätt ser vi det som meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och drivs av att utveckla och förbättra HR-området. Vi tror att du som söker tjänsten är motiverad och nyfiken och gärna sätter dig in i de olika verksamheternas situationer och behov. Du är lösningsorienterad och tar initiativ för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Vi ser att du är kommunikativ och anpassar din kommunikation utefter mottagare för att skapa förtroenden i dina möten. Du trivs i en roll där du arbetar med olika arbetsuppgifter och har förmåga att växla fokus i ditt arbete. Vi tror även att du är en strukturerad person som värdesätter ordning och reda i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas.

Ansökan

Referensnummer:   C137107

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.