Semestervikarier till Omsorg funktionsnedsättning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bromölla kommun i nordöstra Skåne, vid gränsen mot Blekinge, har närmare 13 000 invånare. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer, ett prisat företagsklimat och levande kultur- och fritidsliv. Kommunen omges av vacker och omväxlande natur med närhet till både insjöar och hav. Bromölla är nära och överraskande bra.

Arbetsuppgifter

Vill du hjälpa oss att göra skillnad i människors vardag? Vara stöttepelaren i våra brukares vardag i allt från omvårdnad till fritid och hushållssysslor.

Nu söker vi dig som under sommarmånaderna vill vara del av teamet som utför ett av Sveriges viktigaste arbeten inom omsorg funktionsnedsättning.

Vill du veta mer om vad arbetet hos oss innebär titta gärna på filmen från några av våra verksamheter.

Kvalifikationer

För arbete i omsorg funktionsnedsättning krävs att du har en avslutad gymnasieexamen och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du arbetat genom lågaffektivt bemötande och tydliggörandepedagogik.

Din personlighet är viktig för oss och vi vill att du har ett professionellt bemötande gentemot medborgare, brukare, anhöriga och kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Då dator används som ett arbetsredskap behöver du ha god datorvana.

Du ska vara minst 18 år. Du som kan arbeta under hela sommaren prioriteras då det är viktigt för våra brukare att träffa samma personer och lära känna dem. Det finns även möjlighet för dig att arbeta som timavlönad vid behov redan innan sommaren.

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Ca 75-100 %. Schemalagd arbetstid under juni - augusti. Varierande tjänstgöring dagtid, kvällstid, helg och natt.

Ansökan

Referensnummer:   145/22

Gör ansökan

Lön

Schemalagd arbetstid under semesterperioden juni - augusti.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.