jobb just nu!

Kock vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Välkommen till oss på Matpolen i Jokkmokk, vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete. Vi är ett positivt, kreativt och glatt gäng som lägger vår själ i maten och som anser att "En måltid är så mycket mer än mat". För oss är maten en central och viktig del i livet oavsett om det gäller det växande barnet eller den äldre. Måltiden ska därför vara en källa till glädje, hälsa, social gemenskap samt även vara hållbar och klimatsmart.

En av våra medarbetare på centralköket ska vara tjänstledig och vi söker därmed en ny kollega. Matpolen tillagar dagligen cirka 1 000 offentliga måltider inom vård, skola/förskola och landsting. På centralkökets restaurang serverar vi lunch till högstadie- och gymnasieelever.

Arbetsuppgifter

Som kock inom Matpolen arbetar du med allehanda arbetsuppgifter inom storhushåll såsom förberedning, matlagning både ordinarie kost samt specialkost, uppläggning, diskning, städning, samt service till våra gäster. Eftersom arbetet innebär teamwork vill vi att Du är en lagspelare som är flexibel, stresstålig, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, men även kan arbeta självständigt då det också krävs. Vi vill också att Du har god planeringsförmåga och ett brinnande intresse för arbete med mat och service.

Kvalifikationer

Grundläggande krav är restaurangutbildning på gymnasienivå eller erfarenhet från arbete i kök eller restaurang som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom allergier och livsmedelshygien. Då vi hanterar många specialkoster, recept och olika listor är det viktigt att du behärskar det svenska språket i förståelse, tal och skrift.
Krav: Grundläggande krav: Restaurangutbildning eller erfarenhet från arbete i kök eller restaurang som arbetsgivaren finner likvärdig.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Tidsbegränsad till: 2020-01-12

eller enligt överenskommelse
100%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   64/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,