Sjuksköterska till teamet på "femman", lungmedicin och gastroenterologi

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken är en av Region Kronobergs största kliniker med verksamhet i Växjö och Ljungby. På medicinkliniken i Växjö bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

Nu söker vi sjuksköterskor att välkomna till teamet på femman! Hos oss vårdas främst patienter med olika lungsjukdomar som KOL och lungcancer samt olika mag- och tarmsjukdomar som leversjukdomar, mb chron och ulcerös kolit.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på enhet 5 får du en stabil och bred bas att stå på samt chans att utveckla dig och lära dig nya saker hela tiden!

På femman är vi indelade i olika specialgrupper. Personal i respektive grupp har ansvar inom sitt område. Detta gör vi för att lära känna patienten och anhöriga bättre. Till vår hjälp i vårdarbetet har vi nära kontakt med bland annat sjukgymnast och dietist. Du kommer att få ett omväxlande arbete som ger dig bred erfarenhet av alla förekommande arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare jobbar i team med patienten och dennes anhöriga.

Vi tror på en trygg introduktion för att skapa de bästa förutsättningar för dig som sjuksköterska. Är du nyfärdig sjuksköterska erbjuds du att under åtta veckor följa erfarna kollegor. Du får en avdelningsspecifik introduktionsplan med fokus på patienternas sjukdomar och behov genom tydliga områden och måluppfyllelse samt avstämningsmöten.

Region Kronoberg erbjuder dessutom ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor. Det innebär att du under ditt första 1.5 år har tid avsatt för att lära dig mer inom ditt yrke.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är engagerad i ditt arbete och strävar efter att göra det lilla extra för patienten. Du har god samarbetsförmåga och ett trevligt bemötande.

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   SHV 163/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas

Förmåner

Region Kronoberg tillämpar nattindex 1.4 vilket innebär att du får fyra timmar extra för varje natt som du arbetar, vi erbjuder också bonusersättning för arbetad tid på obekväma arbetstider.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

På medicinkliniken Växjö arbetar vi med samtjänstgöring. Det innebär att vi hjälps åt avdelningarna emellan när det behövs. Du kommer därför att få möjlighet att hospitera och se andra delar av medicinklinikens verksamhet när du har blivit varm i kläderna i din nya roll på din enhet.

Vill du hospitera hos en hel- eller halvdag? Det innebär att du får möjlighet att se våra lokaler och träffa våra fantastiska medarbetare. Du får följa med en av våra sjuksköterskor för att se hur vi arbetar. Kontakta Sara eller Sofia för datum och tid.

Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronobergs län. Läs mer på: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.