Teamledare till Centrum för utveckling och lärande – CUL

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi lär barn att läsa, räkna och upptäcka omvärlden. Här följer vi våra allra yngsta kommuninvånare från förskolan tills de tar studenten från gymnasiet. Genom vår vuxenutbildning kan man lära sig svenska som andraspråk, läsa enstaka kurser eller gå en längre utbildning. Med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund vill vi öka kunskap, kreativitet, utveckling och lust att lära. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att de kan, vill och vågar!
Tillsammans är vi lärandeförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Nu söker Lärandeförvaltningen en Teamledare till Centrum för utveckling och lärande – CUL

På vuxenutbildningen på CUL finns många möjligheter till utbildning – man kan plugga vidare efter gymnasiet, skaffa sig en yrkesutbildning, läsa upp behörighet för högre studier eller lära sig svenska. Här finns också studie- och yrkesvägledning.
CUL tillhör lärandeförvaltningen, som omfattar Hudiksvalls kommuns utbildningsverksamhet inom förskola, grund- och grundsärskola, gymnasie- och gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi är totalt ca 1200 medarbetare och 6500 elever.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och det tar vi på stort allvar. Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter, för nutid och framtid.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som teamledare kommer din roll vara att leda och utveckla CUL:s administration och servicefunktion.
Du ansvarar bland annat för elevmottagning, administrativt stöd till elever, bemanning av receptionen och administration av våra yrkeshögskoleutbildningar, genom till exempel antagning, betygskataloger och intyg. Du kommer även att vara provsamordnare och ansvara för att samordna bemanning och lokaler inför provtillfällen för komvux och högskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven och nyfiken och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter. Du är en naturlig lagbyggare som kan ta initiativ, leda och fatta beslut tillsammans med övriga servicefunktioner.

Som person är du öppen och redo att lära dig verksamheten. Du behöver ha god datorvana och även vara intresserad av att lära dig nya system.
Det är meriterande om du har kunskaper om vuxenutbildningens skolformer och myndighetsutövning, men det är inget krav. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, verksamhetsutveckling, och av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

För att lyckas i uppdraget krävs framförallt en nyfikenhet och villighet att lära dig nya saker. Du ser till helheten och har förmåga att se samband som stärker och utvecklar verksamheten. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du har lätt för att skapa dig en överblick över ditt arbete, är kvalitetsmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1207809

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare, inom 300 olika yrken, som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html
Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se.