Gymnasielärare Ekonomi/Juridik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en gymnasielärare Ekonomi/Juridik till Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare i ekonomi- och juridikämnen för undervisning på vårt ekonomiprogram. Tjänsten innebär att planera, genomföra och utvärdera undervisning i nämnda ämnen, samt att handleda elever i UF - Ung Företagsamhet. Därutöver ingår övriga arbetsuppgifter som tillhör läraryrket, som dokumentation av elevers studieresultat och eventuellt mentorskap. Som lärare kommer du att samarbeta och utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor i programlag och ämneslag.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ekonomi- och juridikämnen på gymnasiet, men även du med andra erfarenheter på området kan vara aktuell för tjänsten. Som lärare har du god förmåga att kommunicera målen med undervisningen, att tydliggöra din bedömning för eleverna, samt att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-09

Önskvärt är att du är tillgänglig för anställning från höstterminens start, annars efter överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Referensnummer:   A1138407

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!