Hälso- och sjukvårdsenheten söker Enhetschef

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård inom Socialtjänsten i Jokkmokk?

Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Välkommen att göra skillnad i människors vardag, varje dag!

Arbetsuppgifter

I rollen enhetschef för legitimerade sjuksköterskor samt undersköterska har du chansen att lära, tänka nytt och påverka. Du ansvarar för den dagliga verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare och du är direkt underställd verksamhetschef. För oss är samverkan ledordet och vi ser det som självklart att samverka med andra enheter inom organisationen och externa vårdgivare.

Arbetet kräver engagemang och kraft att leda och utveckla verksamheten, vi erbjuder dig ett intressant, stimulerande arbete som du planerar både självständigt och i samverkan. Hos oss håller vi beslutsvägarna korta och vi förväntar oss att din kommunikation inom verksamheten är rak och tydlig. Din arbetstid är förlagd måndag till fredag men även delad beredskap under kvällar och helger.

Tillsvidareanställning med tidsbestämt chefsförordnande, 75% med möjlighet till heltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av, eller har utbildning inom ledarskap, är positiv, kreativ, kompetent och ansvarstagande. Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat, ha lätt för att handleda och vara kreativ i din vardag. Du är flexibel och bidrar till en god arbetsmiljö till medarbetare på alla nivåer samt tar ansvar för ditt uppdrag. Du är lyhörd och har ett tydligt ledarskap.

Vi arbetar alltmer digitalt och med ny teknik, därför bör du inte vara främmande för förändring och utveckling av dessa. Fördelaktigt är om du har god datavana och ett intresse och en fallenhet för detaljplanering på kort och lång sikt. Du besitter en problemlösande analysförmåga, vilket innebär att du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Du är utåtriktad, positiv och har lätt att knyta kontakter som bidrar till ett positivt arbetsklimat på enheten och i organisationen. Personlig lämplighet är av största vikt.
B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
75% med möjlighet till heltid.

Ansökan

Referensnummer:   109/2022

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.