jobb just nu!

Resurs särskild undervisningsgrupp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du behöver vara behjälplig vid undervisning men även i mer vardagliga situationer runt och omkring eleverna. Arbetsuppgifterna kan komma att variera utifrån elevernas behov. Det kan innebära viss tid som stöd under elevers tid på fritids.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att skapa trygga relationer med våra elever i Särskild undervisningsgrupp. Vi ser att du i grunden är en positiv och stresstålig person.
Du kan sätta gränser på ett positivt och konsekvent sätt. Du har körkort.
Du ska tidigare ha arbetat med elever med särskilda behov.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-06-18

Snarast. Urval sker löpande.
75-100 %
6 månader eller längre. Till Vårterminen 2021 slut

Ansökan

Referensnummer:   A980097

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

1 st

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.