jobb just nu!

Erfarna timvikarier till kostservice

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

Inom kostservice produceras, transporteras och serveras måltider till gäster i förskola, grundskola, gymnasium och äldreomsorg. Våra cirka 40 kunniga medarbetare arbetar vid 13 olika mottagningsenheter samt vid ett tillagningskök. Vårt mål är att varje enskild gäst får näringsriktig och god mat. I vårt kvalitetsarbete tar vi fasta på livsmedelssäkerhet, energi- och näringsinnehåll samt vår miljöpåverkan. Vår ambition är att tillaga all mat från grunden, ekologisk och närodlad. Vi söker både kockar och måltidsbiträden. Urval och rekrytering sker fortlöpande, vänta inte, sök idag!

Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom kostservice har du alla kommunens kök som arbetsplats och utför alla förekommande arbetsuppgifter i såväl tillagnings- som mottagningskök. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är: matlagning, råkostberedning, servering, diskning, städning, varubeställning via e-handelssystem samt att arbeta efter vårt egenkontrollprogram. Det är även viktigt att bemöta våra gäster på ett trevligt och professionellt sätt. Helgarbete och ensamarbete kan förekomma

Kvalifikationer

Kockutbildning eller likvärdig utbildning är meriterande. Det är önskvärt att du är väl insatt i Livsmedelverkets riktlinjer. Goda datakunskaper krävs. Gärna kunskap i kostdataprogrammet Matilda.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Du har förmågan att följa instruktioner, procedurer, lagstadgade krav och policy, samt förhålla dig till uppsatta tidsplaner.

Av säkerhetsskäl krävs att du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift, bland annat för att kunna hantera specialkost som serveras i alla kök samt att kunna förstå skriftliga instruktioner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Godkänt utdrag från belastningsregistret för arbete inom skola och förskola ska uppvisas.

B körkort är meriterande

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Urval och rekrytering sker fortlöpande.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C30575-2019-10

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.