jobb just nu!

Timvikarie storkök

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighetsavdelningen, park- och gatuavdelningen, plan- och exploateringsavdelningen, måltidsservice, vatten- och avloppsavdelningen, städservice, ekonomi och administration, verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för enköpingsborna.
Måltidsservice är en resultatenhet med tillagningskök inom skola, förskola och äldreomsorg. Verksamheten har ca 85 anställda och 30 arbetsplatser. Våra kök finns i Enköping, Örsundsbro, Grillby, Skolsta, Lillkyrka, Hummelsta och Fjärdhundra.

Arbetsuppgifter


Vi söker timvikarier till våra kök inom skola, förskola och äldreomsorg. Arbetet innefattar alla förekommande arbetsuppgifter i storkök. Som timvikarie får du under kortare uppdrag möjlighet att arbeta i flera av våra kök. Helgarbete och ensamarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller utbildning inom området.
Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och trivs i mötet med barn och äldre som är våra kunder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillgång till bil är en fördel.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

Rekrytering av timvikarier kommer att ske omgående då lämpliga ansökningar kommer in under annonstiden.

Ansökan

Referensnummer:   C24605

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.