Rörläggare vid AVA-enheten 100 %, Strömsund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Teknik- och serviceförvaltningen, AVA-enheten (avfall, vatten och avlopp) söker en rörläggare, 100 procent med arbetsområde hela kommunen men som utgår från Strömsund.

Teknik- och serviceförvaltningen arbetar med förvaltning av kommunens fastigheter, mark, gator, vatten- och avloppsanläggningar samt avfallshantering. I förvaltningen ingår också kommunens kostverksamhet, lokalvård, reception och IT-verksamhet. Verksamheten bedrivs över hela vår vidsträckta kommun.

AVA-enheten ansvarar för förnyelse, drift och underhåll av vatten- och avloppsanläggningar samt ledningsnätet. Vi ansvarar även för den kommunala avfallshanteringen och för drift och skötsel av kommunens återvinningscentraler.

Arbetsuppgifter

Vi söker en noggrann och ansvarstagande kollega för arbete med underhåll och förnyelse av VA-nätet. Vi arbetar tillsammans men även självständigt med stort eget ansvar för planering och genomförande av rörläggningsarbeten.

Vi arbetar med schaktning och rörläggning, etablerar och hanterar avstängningar enligt TA-plan, underhåll av både vatten, avlopps- och dagvattenledningar och vattenmätarbyten.

Vi ansvarar för att säkerhet, ordning och reda finns genom hela arbetsprocessen med planering, genomförande och efterarbete med återställning.

Då våra kunder är viktiga för oss är det viktigt att arbetet sker med både kvalitet och effektivitet med ett gott bemötande mot kunder och kommunmedborgare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieexamen och erfarenhet som anläggare/VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen eller annat som bedöms likvärdigt. B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande. Meriterande är också tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, Arbete på väg nivå 1,2 och 3A, schakta säkert, diplomkurs rörläggare, hygienkurs vatten, utbildning för svetsning av PE-ledning.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktigt. Du är ansvarstagande i arbetet, har lätt för att följa instruktioner och direktiv samt agerar proaktivt för att lösa de problem som uppstår. Kvalitet och effektivitet är viktigt för dig.

Anställningens omfattning

Tillträde omgående enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1259866

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.