jobb just nu!

Nynäshamns vård- och omsorgsboenden söker semestervikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamns vård- och omsorgsboenden utför kvalificerat omvårdnadsarbete till personer i Nynäshamn som har beviljats hjälp utifrån Socialtjänstlagen. Vi ger insatser årets alla dagar till personer som behöver stöd för att klara sin dagliga livsföring. Insatserna kan bestå av städning, disk, personlig omvårdnad, hjälp med dusch mm.

Tjänsterna är placerade på Rosengårdens, Lotsens, Tallåsens och Sunnerbos vård- och omsorgsboenden.

Arbetsuppgifter

Vi söker sommarvikarierande vårdbiträden och undersköterskor som kan arbeta under ordinarie personals ledighet i sommar.

Tjänsten som vårdbiträde/undersköterska innebär att du utför omsorgsarbete i människors eget hem. Målet är att göra det möjligt för den äldre eller funktionsnedsatte att få värdigt liv och välbefinnande. Vi har ett trevligt och professionellt bemötande i alla lägen med glädje och gott samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av ett meningsfullt arbete.
Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård och omsorg eller relevant vårdutbildning.

Arbetet inom vård och omsorg ställer stora krav på integritet, flexibilitet och självständighet. Ett genuint människointresse och en god samarbetsförmåga är en förutsättning. Vi ser att din svenska är god i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser.

Anställningens omfattning

Månadsvikariat.

Ansökan

Referensnummer:   SON/2019/0044/023

Gör ansökan

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.