jobb just nu!

Barnskötare till Breddals förskola i Ösmo

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Vi erbjuder fri pedagogisk lunch för anställda i förskolan.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med andra ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan.

Kvalifikationer

Vi söker en drivande barnskötare som delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Som barnskötare har du tillsammans med ditt arbetslag ett ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan.
Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du ska vara initiativrik samt ha god social kompetens och bra samarbetsförmåga. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-01

Intervjuer sker fortlöpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
100 %

Ansökan

Referensnummer:   BUN/2018/0234/023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast månadslön enligt överenskommelse

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Enligt schema

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.