jobb just nu!

Mättekniker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion.

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ska tillsammans med kommuninvånarna och det lokala näringslivet medverka till ett långsiktigt hållbart samhällsbyggande som på ett ekonomiskt och effektivt sätt främjar skönhet, tillgänglighet, social och fysisk trygghet, god hälsa samt kulturell och biologisk mångfald.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med möjlighet att utveckla en bred kompetens inom arbetsområdet. Du kommer att arbeta med inmätning och utsättningsarbeten på väg-, mark-, anläggnings- och VA-projekt. Dina arbetsuppgifter innebär att självständigt ansvara för utsättning, inmätning, upprätta relationsunderlag/-handlingar, skapa data för utsättning och maskinstyrning.
För att trivas i rollen bör du vara utbildad Mättekniker eller ha motsvarande kunskap genom arbetslivet. Arbete med produktionsutsättning och erfarenhet av mängdning inom mark och anläggning är meriterande. Vi förutsätter att du har vana att arbeta digitalt och innehar B-körkort. Goda kunskaper i AMA och MER är meriterande och du bör ha vana att arbeta med totalstation/GNSS utrustning samt något eller några av programvarorna Microstation, GEO och Autocad.
Som person tror vi att du är analytisk och initiativtagande, med hög standard på såväl kvalitet som effektivitet. Du har ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. Du förväntas även kunna kommunicera väl vid kontakter med såväl kunder som kollegorna på arbetsplatsen. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Nödvändig (ska-krav)
Utbildning motsvarande gymnasienivå, erfarenhet av mätteknik inom mark och anläggning minst 3år.

Önskvärd (meriterande krav)
Arbete på väg, relevant branscherfarenhet, ledarskapsutbildning, pc-vana

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende. För att lyckas i jobbet måste du trivas i mötet med andra och ha god förmåga att utveckla och vårda relationer. Vi tror att du är en engagerad och stabil problemlösare. Verksamheten är säsongsbetonad och bitvis i högt tempo, vilket innebär att du måste ha god förmåga att planera och arbeta efter deadlines.

Du är en trevlig och öppen person som trivs med många kontakter i ditt arbete. Dessutom är du trygg i dig själv och har pondus att styra upp och reda ut situationer när så krävs.
Erfarenhet av mätteknik inom mark och anläggning minst 3år.
Du har erfarenhet av maskinstyrning.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-02-01

Tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   MSN/2018/1975/001

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.