jobb just nu!

Bygglovshandläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du intresserad av att arbeta i en kommun som befinner sig i en expansiv utvecklingsfas med många intressenter som vill bygga och utveckla kommunen? Är du utbildad byggnadsingenjör eller arkitekt och söker efter nya utmaningar? Då vill vi gärna att du söker tjänsten som bygglovshandläggare hos oss. Vi kommer att rekrytera för tjänsterna löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stora möjligheter att bidra till den fortsatt positiva utvecklingen av kommunen. Hos oss kan du på nära håll följa resultatet av ditt arbete och det är också nära till både beslutsfattare och kommuninvånare.

I Nynäshamns kommun finns både ytterskärgård, livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Kommun är den största arbetsgivaren med cirka 2000 anställda. Till Nynäshamn tar du dig enkelt med pendeltåget eller via motorvägen med bil.

Tjänsten är placerad på stadsbyggnadsavdelningen som är en del av miljö-och samhällsbyggnadsförvaltningen. På avdelningen är vi 25 personer som tillsammans arbetar med olika delar i samhällsbyggnadsprocessen. Vi ansvarar för bygglov, detaljplanering, hållbar utveckling, kulturmiljö, tillsyn, kartor och mätning.

Arbetsuppgifter

Som bygglovshandläggare får du ett stimulerande och utvecklande arbete med stort eget ansvar för att självständigt handlägga bygglov, tillsyn, lokaliseringsprövningar och strandskyddsärenden. Du kommer att ha en viktig roll som bollplank och rådgivare i bygglovsfrågor både internt och externt och löpande kommunikation med sökande privatpersoner och företag, grannar, nämndpolitiker, konsulter, exploatörer, länsstyrelsen och andra tjänstemän på kommunen.

På bygglov arbetar vi i team där vi gemensamt fördelar ärenden och planerar det dagliga arbetet. Hos oss får du ett nära ledarskap och stöttande och engagerade kollegor.

Just nu arbetar vi mycket med att utveckla vår verksamhet och i din roll ingår också att bidra till vår gemensamma verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen som arkitekt, byggnadsingenjör eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig eller lämplig för tjänsten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av självständigt arbete med bygglovsverksamhet och kunskap om plan- och bygglagen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående med en hög serviceförmåga. Eftersom rollen innebär många kontakter är du van vid att kunna anpassa dig till olika situationer och individer och genom din goda kommunikativa förmåga skapa ett gott samarbetsklimat.

Det är också viktigt att du trivs med att ta egna initiativ och har ett högt kvalitetsfokus, där du med din specialistkunskap fortsätter utveckla både dig själv och vår organisation.

B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   MSN/2018/1945/001

Gör ansökan

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.