jobb just nu!

SFI lärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Din arbetsplats är NKC, kommunala vuxenutbildningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i SFI. Vi ser gärna att du även är behörig i svenska som andra språk på grundläggande och/eller gymnasial nivå.

Kvalifikationer

Du ska kunna undervisa dag-och kvällstid enligt schemat.Du behöver ha ett positivt, flexibelt och professionellt
förhållningssätt. NKC utvecklar sin verksamhet och stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-02-11

Tidsbegränsad till: 2020-02-07

Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Referensnummer:   NKC 2018/0013/023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.