jobb just nu!

Vik Förskollärare till Öppna Förskolan/Familjecentralen Nya Torg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se

Vi är en rökfri kommun.

Arbetsuppgifter

Familjecentralen består av en öppen förskola, barnhälsovård, barnmorskemottagning samt socionom med uppdrag att arbeta förebyggande. Den ska fungera som en naturlig knutpunkt för barnfamiljer.

Kvalifikationer

Vi söker en förskollärare som har erfarenhet och kunskap av att arbeta med tidigt föräldrastöd. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Du ska lätt för att skapa kontakt med både barn och föräldrar. Som person är du trygg, ansvarsfull, stabil och strukturerad. Du som söker är även lyhörd för förändring och utveckling. Har du en föräldrastödsutbildning är det meriterande.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-12-31

Tillträde efter överenskommelse.
50% eventuellt mer.
6 månader eller längre. Vikariatet kan eventuellt förlängas.

Ansökan

Referensnummer:   A790084

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Rekryteringsprocessen kommer att inledas innan ansökningstiden gått ut.